Guangdong Posung New Energy Technology Co., Ltd.

  • Tiktok
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • Youtube
  • instagram
16608989364363

nyheder

Grøn energi – Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor

Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (1)

Grøn energi er blevet et varmt emne af global bekymring, og Guangdong Posung, som en producent med speciale i udvikling, produktion og salg af elektrisk scrollkompressorer, har en stærk styrke og rig erfaring.

Først og fremmest har Guangdong Posung New Energy Technology Co., Ltd. importeret avancerede produktionslinjer og har foretaget store investeringer for at sikre produktkvalitet og pålidelighed.Dette har lagt et solidt fundament for virksomhedens fortsatte udvikling.

Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (2)

For det andet, Posung mærke elektrisk rullekompressor har en række highlight-teknologier.Disse omfatter adaptiv modtryksteknologi, som automatisk kan justere arbejdstilstanden i henhold til ændringen af ​​systemets modtryk, hvilket forbedrer systemets effektivitet og stabilitet.Derudover kan entalpi-varmepumpeteknologien med ultralav temperatur give køle- og varmefunktioner til køretøjer under ekstremt lave temperaturforhold og tilpasse sig forskellige klimamiljøer.Derudover har fabrikken også CNC-præcisionsbearbejdning teknologi af rulle disk for at sikre produktionen nøjagtighed og kvalitet af produkter.

Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (3)

Med fordelene ved lille størrelse, lav støj, lav vægt, lav vibration, lavt energiforbrug, lang levetid, kontinuerlig og stabil gastransmission, er Guangdong Posung blevet aktivt forbundet med en række kendte bilproducenter.Dette viser, at Guangdong Posung elektrisk rullekompressor har et godt ry og ry i branchen.

Endelig, hvis du ønsker at købe en elektrisk rulle af høj kvalitetkompressor, vælg venligst Guangdong Posung.Guangdong Posung har et erfarent team, der er i stand til at give kunderne professionelle tjenester.Uanset om det er i valget af det rigtige produkt eller i vedligeholdelsen, kan vi give dig rettidig og effektiv support.Vores mål er at sikre kundetilfredshed og opbygge langsigtede relationer.Guangdong Posung New Energy Technology CO., Ltd. vil helt sikkert skabe den lyse fremtid med dig.

Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (7)
Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (6)
Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (5)
Grøn energi - Guangdong Pusheng elektrisk rullekompressor (8)

Indlægstid: Aug-03-2017